Ne csak keress munkát, hanem találj is!

Ne csak keress munkát, hanem találj is!

Ne csak keress munkát, hanem találj is!

Ne csak keress munkát, hanem találj is!

A magyar diákok, végzős egyetemisták és fiatal diplomások munkaerőpiaci elhelyezkedését és versenyképességét segítjük a Bolyai János Szakkollégiumban.

Pénteken, november 18-án 17 órától a konferenciateremben kerül sor a Ne csak keress munkát, hanem találj is! című rendezvényre, ahol önéletrajz és motivációs levél írásáról, állásinterjún való sikeres szereplésről lesz szó, románul…

A hazai és a külföldi munkaerőpiac egyaránt olyan változó, mint a világ körülöttünk. Helytállni, sikeresnek lenni nem könnyű. Fontos az első benyomás, egyáltalán nem mindegy az, hogy mit közlünk, osztunk meg magunkról, milyen nyelvezetet használunk e folyamat során. Számít az, hogy milyen formában írjuk az önéletrajzunkat, és milyen tartalmat tudunk kölcsönözni egy motivációs levélnek… Mindezekről egy nyílt beszélgetésen lesz szó, amelynek meghívottja dr. Elena Popescu Rotaru pszichológus, humánerőforrás szakértő. A rendezvény alapvetően diákoknak, végzős egyetemistáknak és fiatal diplomásoknak szól. A találkozó román nyelven folyik, a beszélgetést Horváth Katalin vezeti.

Facebook-esemény: https://fb.me/e/2iYxT7GpH

Várunk minden bentlakó és nem bentlakó diákot.