„A főnek kell művelnie a szívet.” (Bolyai János)

A Bolyai János Szakkollégium a Temesváron tanuló magyar egyetemi hallgatók szellemi központja, amely egyszerű bennlakásnál sokkal többet jelent: a kollégium egyedülálló szakmai és közéleti képzési programot biztosít a bennlakó diákok és a külsős tagok számára egyaránt, mely kiegészíti az egyetemi tanulmányokat és olyan tudással és készségekkel ruházza fel a részt vevő diákokat, amelyek napjaink versenytársadalmában nélkülözhetetlenek. Mindemellett a kollégium valódi közösségi élményt is hoz a fiatalok számára, mivel szerves része a temesvári magyarság kulturális életnek is.

2023. felvételi jelentkezés

 

„A főnek kell művelnie a szívet.” (Bolyai János)

A Bolyai János Szakkollégium egy felsőoktatási tehetségkutató és tehetséggondozó program, amely a felvételt nyert diákok számára a korszerű lakhatási körülmények mellett közösségi élményt, tanulmányaik és szakmai előmenetelük során pedig hasznosítható tudást biztosít.

A Bolyai János Szakkollégium a Temesváron tanuló magyar egyetemi hallgatók szellemi központja, amely egyszerű bennlakásnál sokkal többet jelent: a kollégium egyedülálló szakmai és közéleti képzési programot biztosít a bennlakó diákok és a külsős tagok számára egyaránt, mely kiegészíti az egyetemi tanulmányokat és olyan tudással és készségekkel ruházza fel a részt vevő diákokat, amelyek napjaink versenytársadalmában nélkülözhetetlenek. Mindemellett a kollégium valódi közösségi élményt is hoz a fiatalok számára, mivel szerves része a temesvári magyarság kulturális életének is.

Kérjük, jelentkezés előtt feltétlenül olvassátok el a felvételi szabályokat, illetve tanulmányozzátok a pontrendszert! További tájékoztatást az office@bolyaitemesvar.ro ímélcímen és a 0745 460 495 telefonszámon lehet igényelni.

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2023. augusztus 13.!

Eredményhirdetés legkésőbb 2023. augusztus 20.!

A felvételi pontrendszer és szabályzat, illetve a jelentkezési űrlap az alábbi hivatkozásokra kattintva érhető el:

A Bolyai János Szakkollégium 2023. felvételi pontrendszere és szabályzata

A Bolyai János Szakkollégium 2023. jelentkezési űrlapja